Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PocketJet PJ-883 - A4-mobiilitulostin + WIFI + Bluetooth (Korvaa tuotteen PJ773)

Hinta:869.00 €1 032.94 €
 

PJ883 - A4-mobiilitulostin + Bluetooth

Samat ominaisuudet kuin PJ863, lisäksi
WI-FI
AIRPRINT /MOPRIA TM
Voit tulostaa suoraan tuetuista sovelluksista ja työpöytäohjelmistoista. Sinun ei siis tarvitse asentaa tulostinohjainta tai integroida tulostusmahdollisuutta sovellukseesi. PJ-883 tukee kahta yleisintä ajuritonta tulostusstandardia, joita monet mobiililaitteet käyttävät. PJ-800-malliston monipuolisin tulostin tarjoaa eniten tulostusvaihtoehtoja
WIRELESS DIRCT

Tulostaa tarjouksia, laskuja ja raportteja tehostaen liikkuvien myynnin, huollon, kuljetuksen ja logistiikan, sekä turvallisuus- ja pelastusalan ammattilaisten työtä.

PJ-883 tukee latausta ja tiedonsiirtoa USB-C-liitännän kautta. Bluetooth- ja WiFi-yhteyden ansiosta mobiili A4-tulostusratkaisu toimii missä vain. Kompakti tulostin kulkee helposti laukussa mukanasi ja voit asentaa sen myös ajoneuvoosi.

Lämpötulostustekniikka 300 x 300 dpi tarkkuudella tuottaa tarkkaa ja terävää tekstiä jopa 13,5 sivun minuuttinopeudella.

Laaja mobiili- ja työpöytälaitteiden käyttöjärjestelmätuki, joten PJ-883 on helppo integroida omiin sovelluksiisi ja ohjelmistoihisi. Saatavana monia ohjelmistonkehitystyökaluja (Software Development Kits). Tulostin tukee myös useita tulostimen komentokieliä, kuten ZPL2-emulointia.


Laitteen mukana

Sisältö PJ-883-mobiilitulostin, USB-C-kaapeli, tulostuspään puhdistusarkki, käyttöopas

PJ722_mitat.jpg


 

 





  Emme vastaa valmistajien sivuilta kopioitujen teknisten tietojen oikeellisuudesta.

Tuote: 1131647